Minggu, 24 Oktober 2021

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Ελένη Μενεγάκη την αγαπάει πολύ και δεν θα μπορούσε αυτό να μην της το ανταπ. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στην Έξαψη ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να γράψει ακόμη ένα τραγούδι στη Νατάσα Θεοδωρίδου με τίτλο Υπάρχω για σένα.


Antikrista Natasa 8eodwridoy Giwrgos Papadopoylos Sthn Ygeia Mas 5 5 2018 Youtube In 2021 Greek Music Youtube Music Songs

Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι ερωτικό 05 Οκτ 2021 0124.

Νατάσα Θεοδωρίδου. Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Πέτρο Ιακωβίδη. SUBSCRIBE now στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι. Η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πρεμιέρα της εκπομπής Σπίτι με το MEGA που θα πραγματοποιηθεί αυτό το.

Tweet Τώρα πλέον είμαστε οικογένεια Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day όπου και μίλησε με τον. Η αποκάλυψη έγινε από τη Νατάσα Θεοδωρίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Θα Μιλήσω Με Τ Αστέρια.

Μετά την πρώτη επιτυχία με το τραγούδι Έξαψη για την ομώνυμη σειρά του Mega ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να γράψει ένα νέο τραγούδι που θα ερμηνεύσει και πάλι η Νατάσα Θεοδωρίδου με τίτλο Υπάρχω για εσένα. Δείτε το απόσπασμα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο live news. Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK.

Με ανάρτηση της στα social media η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε ότι το νέο της τραγούδι με τίτλο Υπάρχω για σένα γράφτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. και τη Σόνια Καζόνι και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που όλα αυτά τα χρόνια απορρίπτει τηλεοπτικές προτάσεις για να συμμετάσχει σε κάποιο μουσικό talent show. Η αποκάλυψη έγινε από τη ίδια τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην πρεμιέρα της αγαπημένης εκπομπής η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και ερμηνεύει τα λαϊκά τραγούδια της που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον λόγο που την κρατά μακριά από το να. Η Ελένη Μενεγάκη την αγαπάει πολύ και δεν θα.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε το νέο της τραγούδι Υπάρχω για σένα το οποίο είναι σε στίχους του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Άλσος Πεδίο του Άρεως EUROKINISSI. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 2200 η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται από τη λατρεμένη της Θεσσαλονίκη στο Σπίτι με το mega με μία υπέροχη συναυλία που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε και για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου με την οποία το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι. Στη σκηνή καλεί και δυο φίλους της τον Π. και τη Σόνια Καζόνι ανφερόμενη στην επιλογή της να απέχει από τα μουσικά talent shows.

Η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη που τόσο αγάπησε και αγαπάει για να ερμηνεύσει τα λαϊκά τραγούδια της που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία. Όλα Να Τα Ζήσω Απ Την Αρχή Cd-single Πλατινένιο 20000 2002. Σε μεγάλα κέφια η Νατάσα Θεοδωρίδου υποδέχεται στη σκηνή τους φίλους της Πέτρο Ιακωβίδη σε μια εμφάνιση-έκπληξη με επιτυχίες όπως το Σ αγαπάω σου φώναξα και το Κοριτσάκι μου και τον Γιώργο Κακοσαίο που.

ΙnfoΔευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021Δημοτικό Κηποθέατρο. HttpbitlyHeavenMusicYouTube Άκουσε το ΕΔΩ. Βροχές σήμερα στα δυτικά - Νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής - Δείτε χάρτες Επίθεση με βιτριόλι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ. HttpbitlyHeavenMusicYouTubeΒρες το Έξαψη εδώ. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζεται η Ελένη Μενεγάκη άλλωστε η ίδια ήταν και η πρώτη καλεσμένη στη φετινή της εκπομπή.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ανοίξει την αυλαία της μουσικής εκπομπής του mega Σπίτι με το mega και όπως είπε την ημέρα της πρεμιέρας θα ξημερώνουν τα γενέθλιά της. Στο Θέατρο της Γης γίνεται ένα με τον. H Nατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στην Κύπρο για δυο μοναδικές συναυλίες με τίτλο Η Ερωτική Νατάσα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού και στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζεται η Ελένη Μενεγάκη άλλωστε η ίδια ήταν και η πρώτη καλεσμένη στη φετινή της εκπομπή. Μετά την Εξαψη ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε ακόμη ένα τραγούδι στη Νατάσα Θεοδωρίδου με τίτλο Υπάρχω για σένα. Η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη που τόσο αγάπησε και αγαπάει για να ερμηνεύσει τα λαϊκά τραγούδια της που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία.

Σε μεγάλα κέφια η Νατάσα Θεοδωρίδου υποδέχεται στη σκηνή τους φίλους της Πέτρο Ιακωβίδη σε μια εμφάνιση-έκπληξη με επιτυχίες όπως το Σ αγαπάω σου φώναξα και το Κοριτσάκι μου και τον Γιώργο Κακοσαίο που. Στο Θέατρο της Γης γίνεται ένα με. Νατάσα Θεοδωρίδου Το Σάββατο στο Σπίτι με το mega θα περάσουμε πολύ ωραία Για την επιστροφή της μουσικής εκπομπής Σπίτι με το MEGA που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 2200 μίλησε στο LIVE NEWS η Νατάσα.


Natasa 8eodwridoy As Ta Ola Ki Ela Greek Music Folk Music Best Dance


Natasa 8eodwridoy Htan Alliws Greek Official Single Release Songs Music Videos Greek Music


Natasa 8eodwridoy Enteka Para Music


Natasa 8eodwridoy De 8elw Tipota Hair Styles Hair Long Hair Styles


Natasa 8eodwridoy Anhsyxos Kairos Natasa Theodoridou Anisihos Keros Official Audio Video Hq Greek Music Music Videos Lyrics


Natasa 8eodwridoy Epeidh Me 3erw Natasa Theodoridou Epidi Me Xero Tragoydia Kai Moysikh


Natasa 8eodwridoy Xartopolemos Official Music Video Youtube Greek Music Relaxing Music Songs


Youtube Songs Music Videos Greek Music


Feggari Moy Natasa 8eodwridoy Greek Music Nineties Music Greek Wedding


Natassa Theodoridou Greek Singer Singer Face Targaryen


Pin On Natassa Theodoridou Natasa 8eodwridoy


Natasa 8eodwridoy To Dhlhthrio Ths Kardias Official Audio Video Hq Youtube Chanson Grece


Natasa 8eodwridoy S Agapaw M Akoys Official Lyric Video Hq Heaven Music Relaxing Music Greek Music


Natasa 8eodwridoy 8alassa Official Lyric Video Hq Greek Music Lyrics Relaxing Music


Natasa 8eodwridoy Skoypidiariko Greek Music Nineties Music Greek Wedding


H Zwh Moy Erwtas Natasa 8eodwridoy Hair Makeup Long Hair Styles Hair Styles


Natasa 8eodwridoy Telika Se 3eperasa Refren 2018 Youtube


Natasa Theodoridou Blonde Hair Singer Blonde


Pin On Natasa 8eodwridoy

Tidak ada komentar:

Posting Komentar